Tekstschrijven

Een verhaal is niet zomaar een tekst. Een goed geschreven verhaal doet meer: het zet mensen in beweging. Het verleidt de lezer te kiezen voor jouw product of dienst, of om verder te klikken op je website. De kunst van het tekstschrijven zit hem in het goed en leesbaar verwoorden van de boodschap, zodat het aansluit bij de beleving van de lezer. Wanneer jij weet wat je wilt vertellen, dan weten wij als ervaren tekstschrijvers hier een creatieve draai aan te geven. Dat gaat verder dan er alleen een leuke tekst van maken. Wij kunnen jouw strategische doelstellingen een plek geven in het verhaal, op een manier die aansluit bij de behoeften van de klant. Daardoor ontvang je van ons niet alleen een mooi verhaal, maar ook een verhaal dat aanzet tot actie of dat je omzet doet verhogen, net wat het doel van de tekst is.

Onze ervaring met tekstschrijven

Onze tekstschrijvers hebben een journalistieke achtergrond en jarenlange ervaring in het schrijven voor organisaties. Dat maakt, dat we ons altijd afvragen wat de klant wil lezen, maar we kunnen ons ook goed inleven in de commerciële doelstellingen van je bedrijf. Juist die combinatie van twee werelden maakt ons sterk. Verwacht van ons triggerende teksten, creatieve invalshoeken en foutloze zinnen. De opbouw moet kloppen en we vergeten ook de call-to-actions niet.

In de loop der jaren hebben we voor een breed scala aan klanten gewerkt. Ruime ervaringen hebben we opgedaan in de bouwbranche, de retail en de overheid. We werken voor zowel grote organisaties als voor de mkb’er. En het maakt ons niet uit of het een tekst moet zijn voor online of voor print. Onze kennis van zoekmachinevriendelijke teksten is up-to-date en we weten hoe we actiematig moeten schrijven voor websites. Voor print hebben we vaak meer ruimte om te verleiden met creatieve copywriting of verdiepende interviews. Kortom, vraag ons een tekst te schrijven, in welke stijl dan ook, en we leveren het!

Wat hebben we zoal gedaan?

Graag geven we je een kijkje in ons portfolio. Wil je voorbeeldwerk zien? Vraag er gerust om, dan sturen we je wat voorbeeldteksten toe die aansluiten bij je vraag. Een greep uit ons werk:

En we vinden niks leuker om te kijken waar we crossmediaal kunnen werken. We zijn altijd op zoek naar kansen om diverse middelen met elkaar te verbinden, in print en online!

Een creatieve tekst? Bel ons!

0541 – 745 201