Project Description

Zikke

Voor wie?                 Stichting Zikke
Soort bedrijf?        Onderwijs
Wens?                       Ontwikkeling diverse middelen

Ons idee
Een Cito-score is één, maar hoe laat je kinderen ontdekken waar hun talenten, passies en toekomstwensen liggen? Zikke helpt daarbij. Dankzij een vernieuwend concept voor basisscholen bieden zij een pakket aan, waarmee kinderen, ouders en leraren gezamenlijk op ontdekkingstocht gaan. De kinderen kijken binnen bij bedrijven, doen vaardigheden en kennis op en ervaren wat ze leuk vinden en waar ze goed in zijn. Daarbij wordt het bedrijfsleven nadrukkelijk betrokken. Via een app houden de kinderen door de jaren heen bij hoe hun talenten en vaardigheden zich ontwikkelen. Daarmee hebben kinderen niet alleen een Cito-score, maar weten ze ook waar hun persoonlijke voorkeuren liggen. Een mooi compleet beeld.

Zikke vroeg aan Open Up communicatie om mee te denken over de introductie van het concept bij ouders, scholen, kinderen en bedrijven. Vervolgens schreven we de bijbehorende middelen, zoals brochures, brieven, uitnodigingen en handleidingen.

Nieuwsgierig naar het resultaat?
Bekijk de website

En? Tevreden?
Zikke begint inmiddels bekendheid in de regio te krijgen. Ook de pers vindt het een interessante ontwikkeling. Ben je directeur of ondernemer en wil je ook bijdragen aan een mooie toekomst voor basisschoolkinderen? Kijk dan eens of je deel wilt nemen aan het lespakket. Een kleine investering met groot resultaat!