Project Description

Twence

Voor wie?                Twence
Soort bedrijf?        Afvalverwerker en bron van grondstoffen en energie
Wens?                       Strategie, concept, ontwerp en drukwerk

Ons idee
Twence is als organisatie volop in ontwikkeling. Het transformeert van afvalverwerker tot producent van grondstoffen en energie. Afval bestaat eigenlijk niet meer, alles kan als grondstof dienen voor een breed scala aan producten. Voor al hun communicatie-uitingen zochten zij een bureau dat strategie, concept, ontwerp en drukwerk kon realiseren. Tijdens een uitgebreide aanbesteding kwam Saam BV, ons samenwerkingsverband met Pepe Creatieve Communicatie, als een van de twee winnaars uit de bus. We zijn daarmee een contract voor minimaal drie jaar met Twence aangegaan.

Voor Twence hebben we inmiddels diverse uitingen mogen ontwikkelen, variërend van het uitdenken van een interne campagne en een mooie infographic tot het opmaken van posters, personeelsmagazines en tekenkaarten. De samenwerking verloopt tot dusver erg prettig en we hopen dat Twence nog lang met ons wil werken.

Extra leuk
Tijdens de presentatie van ons concept voor de aanbesteding vonden ze onze ideeën verfrissend, maar bovenal waren ze verrast door ons enthousiasme. En dat vinden we eigenlijk nog het leukst! Want samenwerken doen we vooral op basis van vertrouwen en informele omgang. ‘Saam’ komen we immers verder dan alleen!

Nieuwsgierig naar het resultaat?
Bekijk dan de beelden hiernaast voor een selectie van middelen die we voor Twence hebben mogen maken.

En? Tevreden?
Toen op de dag van gunning het verlossende telefoontje kwam, waren we meer dan tevreden! We schrijven eigenlijk alleen aan aanbestedingen voor anderen, maar nu we zelf eens een keer meededen, waren we erg blij dat we ook de opdracht gegund kregen.

Een uitspraak van Albert Vos (Manager Advies & Beleid): “De dames van SAAM zijn enthousiast, gedreven, klantgericht en verstaan hun vak. SAAMen maken we mooie dingen!”