Project Description

Stegehuis

Voor wie?                Stegehuis Infra
Soort bedrijf?        Adviesbureau civiele sector
Wens?                       Begeleiding, redigeren en schrijven aanbestedingen

Ons idee
In de wereld van de aanbestedingen wordt steeds meer van de inschrijver gevraagd. Een prijs alleen geldt allang niet meer, er wordt een gedegen plan van aanpak verwacht. Stegehuis Infra stelt voor hun klanten plannen van aanpak op om een zo goed mogelijk scorende aanbesteding in te dienen. Open Up communicatie redigeert, schrijft of stelt de aanbesteding samen, al naar gelang de tijd of complexiteit van het werk. De opmaak en vertaling van informatie naar goede infographics wordt gedaan door Pepe Creatieve Communicatie. Daarmee komen we vaak tot een verrassend en opvallend plan van aanpak. Ons ultieme doel is natuurlijk een telefoontje op de dag van gunning met het nieuws dat de aanbestedende dienst heeft gekozen voor ons plan van aanpak!

Extra leuk
Stegehuis Infra krijgt het steeds drukker, waardoor er extra capaciteit nodig is op het vlak van het schrijven van plannen van aanpak. We gaan daarom samen bekijken of we ook al in het begintraject aan kunnen schuiven, zodat we meehelpen in het stroomlijnen en samenstellen van een goed plan van aanpak. Daarmee ontzorgen we ook weer onze opdrachtgever en kunnen we met een andere blik naar de aanvraag kijken.

Nieuwsgierig naar het resultaat?
Dat kunnen we ons voorstellen! Maar een aanbesteding is niet iets wat voor iedereen toegankelijke informatie is. Wil je weten wat we voor je kunnen betekenen? Bel dan voor een afspraak.

En? Tevreden?
Jeroen Stegehuis: “Open Up communicatie, de naam zegt het eigenlijk al: het is een open en flexibel bedrijf dat begrijpt wat wij nodig hebben. Hoewel wij onze teksten veelal zelf schrijven, verzorgt Open Up de eindredactie over deze teksten. Wat wij zo fijn vinden aan hen, is dat ze onze teksten zo weten aan te passen dat ze duidelijker en prettiger te lezen zijn zonder dat daarbij de tekst volledig veranderd wordt. Open Up communicatie weet kwalitatief hoogstaande en verrassende communicatie-uitingen te leveren! Kortom: een bedrijf waar je perfect mee kunt samenwerken!”