Project Description

By Lots

Voor wie?                 By Lots
Soort bedrijf?         Groothandel in stoffen
Wens?                        Merk in de markt zetten

Ons idee
By Lots stoffen zijn unieke stoffen die in een beperkte oplage in de markt gezet worden. De opdracht was tweeledig: enerzijds het stoffenmerk onder de aandacht brengen bij de consument, zodat zij bij winkeliers naar het merk gaan vragen. Anderzijds winkeliers interesseren voor het stoffenmerk. Niet alleen de Nederlandse markt moet daarvoor benaderd worden, ook de Duitse markt hoorde bij onze opdracht. Binnen het gestelde budget hebben we gezocht naar een praktische oplossing.

Eerst hebben we gekeken waar de doelgroepen zich bevinden. De belangrijkste consumentendoelgroep is de (jonge) vrouw die zelf kleding maakt. We zijn actief in gaan zetten op social media, waaronder Facebook, Instagram en Pinterest. Naast social media zetten we in op free publicity in publieksbladen, online adverteren via Google Adwords en free publicity in vakbladen. Ook de website hebben we samen met Pepe Creatieve Communicatie opgezet en zijn de belangrijkste keywords onderzocht.

Extra leuk
Onze medewerker Loes Lentferink heeft tijdens haar opleiding Communicatiewetenschappen aan de UT een marketingstrategie mogen ontwikkelen voor dit stoffenmerk. Een mooie manier om een nieuw merk een goede kick-start te geven!

Nieuwsgierig naar het resultaat?
Bekijk de website

En? Tevreden?
De stoffen lopen goed en we mogen nu wat extra power gaan zetten!