Project Description

Boerderijcampus

Boerderijcampus

Voor wie?                  Boerderijcampus
Soort bedrijf?          Zorgboerderij
Wens?                         Projectcoördinatie website, diverse uitingen

Ons idee
Boerderijcampus is al jarenlang een trouwe klant van ons. We schrijven webteksten, folders, versturen persberichten en denken mee in de ontwikkeling van concepten die ze via hun zorgboerderij aanbieden. De kracht van dit bedrijf zit in de kracht van de bewoners. Door iedereen op zijn of haar eigen niveau mee te laten werken op de boerderijcampus, wordt er een veilige plek gecreëerd, zodat iedereen waarde aan het bedrijf kan toevoegen. Vanuit die visie hebben we een vertaalslag gemaakt naar diverse middelen. Vooral de smakelijke Koekjes van Eigen Deeg vonden we erg leuk om te proeven… Je kunt ze trouwens ook bestellen bij Boerderijcampus!

Een van de grootste klussen die we hebben gedaan – en nu nog steeds doen – is het regisseren van de nieuwe website. We hebben de structuur neergezet, de content bedacht en de teksten geschreven. Vervolgens hebben we de hele website ingericht in de back-end, waarbij we de content hebben gevuld, de blokken hebben aangemaakt en de beelden geselecteerd. De website is altijd in beweging, want Boerderijcampus is zelf ook continu bezig met het bedenken van nieuwe concepten. Hou ze dus in de gaten!

Extra leuk
In 2016 heeft het koningspaar een bezoekje gebracht aan Boerderijcampus! Voor iedereen een enorme eer dat het paar interesse had in dit prachtige bedrijf. Bekijk de reportage.

Nieuwsgierig naar het resultaat?
Bekijk de website

En? Tevreden?
Ellen Loohuis: “Marieke is al lange tijd betrokken bij ons bedrijf. Wij zijn van mening dat goed communiceren een vak is, een vak dat Open Up communicatie goed beheerst. Door de kennis die Marieke van ons bedrijf heeft, verloopt de samenwerking prettig en gemakkelijk. Wanneer de meningen van samenwerkingspartners verschillen over hoe de communicatie-uiting eruit zou moeten komen te zien, weet Open Up communicatie goed naar onze mening te luisteren waardoor we gezamenlijk tot de perfecte oplossing komen. Wat wij van het resultaat vinden? Prima!”