Online onderhoud

Social media is niet meer weg te denken uit de communicatie-uitingen van een bedrijf. Bijna iedereen in ons land beschikt wel over één of meerdere accounts, of het nu gaat om Instagram, LinkedIn, Pinterest of Google+. Wij volgen nauwgezet de ontwikkelingen op dit gebied en weten welke doelgroep zich op welk platform bevindt. Ook weten we goede combinaties en kruisbestuivingen te maken, zodat de verschillende middelen elkaar versterken.

Eerst een blauwdruk…

Social media zijn vaak gratis en daardoor ook erg geliefd bij bedrijven. Het is een makkelijke manier om je klanten bereiken. Echter, je loopt ook een risico, want je volgers praten terug en kunnen zelfs zorgen voor een negatief imago. Het is dus belangrijk dat je weet wat je doet, volgens een stijl die past bij je bedrijf. Wij helpen je graag met het bepalen van de juiste social media strategie. We luisteren naar je doelstellingen, achterhalen waar je klanten zich bevinden en hoe ze zich gedragen. Vervolgens stellen we een planning op met creatieve invalshoeken, zodat je op consistente en consequente wijze je social media kanalen inzet. Het is daarbij belangrijk dat je deelbare en interessante content maakt, bijvoorbeeld door goede beelden te gebruiken en links naar online content op te nemen.

Onderhoud uitbesteden

Het kan zijn dat je niet toe komt aan het onderhouden van al je online middelen. Het kan dan gaan om het maken van nieuwsberichten en referenties op je website, het verzenden van je maandelijkse nieuwsbrief of het structureel plaatsen van social media berichten. Wij kunnen deze werkzaamheden voor je uit handen nemen. Het grote voordeel daarvan is, dat je zeker weet dat het gebeurt. Wij trekken aan de bel als het weer tijd is om ons van input te voorzien en we zorgen dat alle kanalen met elkaar in verbinding staan. Schrijven we een nieuwsbericht voor je website? Dan plaatsen we het ook direct en zetten het op je LinkedIn-account. Daardoor genereer je vanuit je LinkedIn-profiel ook weer traffic naar je website. Het hangt allemaal met elkaar samen en je verhoogt je attentiewaarde door de inzet van verschillende kanalen. Voor elk budget hebben we een passende oplossing. Daarom werken we ook niet met abonnementen. We kijken gewoon wat je budget is en wat je wilt bereiken.

Een creatieve tekst? Bel ons!

0541 – 745 201